• 1400/02/07 - 12:18

بازدید مدیر محترم تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه از بیمارستان

مدیر محترم تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین(ع):

مدیر محترم تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان جناب آقای دکتر جلیلی به همراه مهندس یحیی زاده کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو در روز دوشنبه ششم اردیبهشت 1400 از بخشهای مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) بازدید نمودند.

در این بازدید تیم مدیریتی این مرکز نیز حضور داشتند و.در هر بخش تجهیزات موجود مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و با توجه به فرسودگی تجهیزات پزشکی بیمارستان مقرر گردید مشکلات توسط آقای دکتر جلیلی با توجه به درخواستهای گذشته بیمارستان پیگیری و رفع گردد. در این خصوص مقرر گردید گزارش توصیفی مکتوب و مستند توسط کارشناس تجهیزات پزشکی تهیه و در اختیار دکتر جلیلی قرار گیرد.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان امیرالمومنین

تعداد نظرات