• 1394/09/02 - 14:10

دانشکاه علوم پزشکی گیلان به عنوان قطب آموزش اخلاق در پژوهش معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان.....

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا) :به دنبال برگزاری موفقیت آمیز سمینار سراسری اخلاق در پژوهش که با مشارکت کمیته ملی اخلاق، مرکز اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با نشست تخصصی معاونین تحقیقات و فناوری سراسر کشور در معیت معاون تحقیقات و فناوری وزارت، اردیبهشت ماه  94در دانشکده شرق گیلان برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان قطب آموزش اخلاق در پژوهش معرفی شد و مسئولیت آموزش و برگزاری کارگاه های آموزشی و ارجاعات اخلاق در پژوهش ده دانشگاه حوزه شمال کشور به این دانشگاه واگذار گردید.

گفتنی است: همایش سراسری اخلاق در پژوهش با حضور کمیته های اخلاق دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، گلستان، بابل، البرز، اردبیل و ... در تاریخ 3 و 4 دیماه 94  در استان گیلان برگزار می گردد.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان امیرالمومنین

تعداد نظرات