• 1403/01/18 - 12:32

بازدید سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛صبح امروز دکتر مسعود فقیه اخلاقی، سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات با حضور دکتر هادی صدیق مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی و دکتر میثم حسن نژاد، سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی از مدیریت اطلاع رسانی بازدید ​به عمل آوردند​. گفتنی است؛ در این بازدید وضعیت واحد های مختلف و تجهیزات کتابخانه ای موجود ​مورد ارزیابی قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار کتابخانه
فرزاد نژاد مقدم