• 1396/03/08 - 14:58
در راستای هم‌افزایی فعالیت‌های علمی و فرهنگی

برگزاری جلسه بسیج جامعه پزشکی

جلسه بسیج جامعه پزشکی با هدف تشریح فعالیت‌ها، با حضور ریاست محترم مرکز و نمایندگان محترم بسیج جامعه پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع)، روز دوشنبه مورخ 96/3/8، جلسه بسیج جامعه پزشکی با حضور ریاست محترم آقای دکتر فقیه حبیبی، مدیرمحترم، رئیس محترم امور اداری، رئیس محترم حراست، رابطین محترم بسیج اداری و جامعه پزشکی و نمایندگان محترم سازمان بسیج جامعه پزشکی آقای آخوندی جانشین و آقای شعبانی مسئول امور فرهنگی اجتماعی این سازمان در دفتر ریاست برگزار شد.

در این جلسه که با هدف تشریح فعالیت‌های بسیج جامعه پزشکی برگزار شد، مصوب شد در راستای هم‌افزایی فالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، بسیج اداری و جامعه پزشکی مرکز ادغام شود.

و همچنین جهت انجام هماهنگی برنامه‌های مرکز با سازمان بسیج جامعه پزشکی، یکی از پزشکان محترم مرکز به عنوان مدیر کانون انتخاب، شورای مرکز تشکیل، و گزارشات لازم به این سازمان ارائه شود.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان امیرالمومنین

تعداد نظرات